duhr 13:38
fadjr
04:00
duhr
13:38
asr
17:36
maghreb
20:56
isha
23:07
Slide not found. Please create the revolution slider then coose the slider ID when you edit this page.
1.) If you want to import slider demo content, please watch this video https://www.youtube.com/watch?v=3YmMFTXiWZU&feature=youtu.be&t=52s from 0:52 sec.
2.) Edit this page and select the proper slide from slider item.

Islamitisch Cultureel Centrum Leidsche Rijn

Welkom op de website van het Islamitisch Cultureel Centrum Leidsche Rijn, bij het publiek ook wel bekend onder de afkorting ‘ICCLR’ en ‘Moskee Leidsche Rijn’.

Het ICCLR wil een inspirerende plek bieden voor de mensen in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn, ongeacht geslacht, afkomst of leeftijd. Ons voornaamste doel is onze gemeenschap en bezoekers kennis op te laten doen, deze voor hen toegankelijk te maken en met elkaar te laten delen.

Inschrijven

Het ICCLR verzorgt diverse lessen en cursussen op het gebied van de Arabische taal en de Islam. Klik op de onderstaande button en zie welke cursussen of lessen er op dit moment gegeven worden.

Lid worden van het ICCLR?

Wil je lid worden van het ICCLR? Schrijf je dan in via onderstaande button. 

Wat doen wij?

COMMUNICATIE

Wij willen onze leden, donateurs en andere belangstellenden op een aantrekkelijke en heldere manier van informatie voorzien. Openheid en transparantie zijn hierbij van groot belang.

LEES MEER OVER COMMUNICATIE

JONGERENACTIVITEITEN

De jongeren nemen binnen onze gemeenschap een belangrijke plek in. Samen met hen bieden wij deze groep verschillende educatieve, sociaal-culturele, sport- en maatschappelijke activiteiten.

GA NAAR ONZE JONGERENCOMMISSIE

ONDERWIJS

Onderwijs staat centraal binnen ons centrum, met een goed doordacht onderwijsprogramma als basis. Hiermee willen we niet alleen voorzien in de behoefte van onze gemeenschap, maar hen tevens inspireren.

BEKIJK ONS ONDERWIJSPROGRAMMA

ARABISCHE LESSEN

Met het aanbieden van onderwijs op het gebied van de Arabische taal willen wij invulling geven aan het bereiken van onze visie op het gebied van het toegankelijk maken, opdoen en delen van kennis.

GA NAAR ONZE ARABISCHE LESSEN

ISLAMSTUDIES

Tijdens de basisstudie islam wordt de basis van de islam op een eenvoudige en duidelijke manier stap voor stap uitgelegd. De colleges zijn in het Nederlands met de bronteksten direct uit het Arabisch.

LEES MEER OVER ONZE ISLAMSTUDIE

KORANLESSEN

De Koran is de eerste bron waar bewijzen, oplossingen en wijsheden worden gehaald. We bieden lessen voor verschillende leeftijden en en op diverse niveaus, van beginners tot gevorderden.

GA NAAR ONZE KORANLESSEN