fadjr 05:47
fadjr
05:47
duhr
12:53
asr
15:34
maghreb
18:09
isha
19:53

Inschrijving onderwijs binnenkort open!

Inschrijvingen onderwijsprogramma’s 6-17 jaar binnenkort geopend!

Vrijdag 1 september 2023 20:00u gaan de inschrijfformulieren voor onze onderwijsprogramma’s, voor de doelgroep van 6 tot en met 17 jaar, open. Deze zijn te vinden via de volgende link: https://icclr.nl/inschrijven/

Beperkte plaatsen
Het aantal beschikbare plaatsen is per onderwijsprogramma anders en afhankelijk van de uitstroom- en doorstroom. We begrijpen dat er veel vraag is naar onze onderwijsprogramma’s, maar vanwege het beperkt aantal plekken is het helaas niet mogelijk om aan alle behoeften te voldoen. Het ICCLR-onderwijs heeft met 1.300 inschrijvingen de groeigrens bereikt en zelfs overschreden.

Inschrijvingsprocedure
Om een eerlijke en ordelijke inschrijvingsprocedure te garanderen, zullen we de inschrijvingen behandelen op volgorde van binnenkomst. We willen je erop wijzen dat de inschrijfformulieren automatisch sluiten zodra het maximaal aantal beschikbare plekken is bereikt. Inschrijving via andere kanalen is niet mogelijk. Houd er rekening mee dat een kind slechts voor één onderwijsprogramma ingeschreven kan worden. Dit om alle kinderen de kans te geven een onderwijsprogramma te volgen. Bij meerdere inschrijvingen wordt alleen de eerst binnengekomen inschrijving behandeld. Voor het indienen van uw inschrijving, adviseren we om de genoemde voorwaarden (lidmaatschapsnr.) en toelatingseisen (in het formulier) in acht te nemen en vooraf te regelen!

Voor leerlingen die al les volgen bij ICCLR verandert er niets.