Fadjr 06:22
Fadjr
06:22
Duhr
12:38
Asr
14:17
Maghreb
16:36
Isha
18:32

Geslaagde CITO training ICCLR

Geslaagde CITO-training wintervakantie

Ook dit jaar hebben heeft ICCLR een cito training verzorgd voor de kinderen van groep 7 en 8. De cito training wordt aangeboden aan geïnteresseerden om zich voor te bereiden op de cito toetsen die in het begin van het jaar op de basisschool plaatsvinden. De resultaten van de cito toetsen worden gebruikt voor het mede bepalen van van het niveau voor het vervolgonderwijs van basisschoolleerlingen. 

In tegenstelling tot voorgaande jaren is de training dit jaar verdeeld over 2 dagen. Dag 1 stond in het teken van taal en begrijpend lezen. Op dag 2 kwam rekenen aan bod. Voor de cito training wordt gebruik gemaakt van vrijwilligers uit onze gemeenschap. Moge Allah SWT hen rijkelijk belonen voor hun tijd en inzet.

Alle lokalen in het gebouw waren speciaal beschikbaar gemaakt voor deze training. Uiteindelijk hebben Alhamdoulillah 82 kinderen gebruik kunnen maken van de training en dit is een succes. Dit blijkt ook alle positieve terugkoppelingen die we van ouders hebben teruggekregen. ICCLR hoopt dat alle leerlingen met deze extra bagage makkelijk(er) de cito toetsen door komen. Moge Allah SWT deze toetsen voor al onze kinderen vergemakkelijken.

 

Huiswerkbegeleiding

Wist je dat ICCLR ook wekelijks huiswerkbegeleiding aanbiedt en dat je hier kosteloos gebruik van kunt maken. Kijk snel op https://icclr.nl/huiswerkbegeleiding-en-vaardigheden.

Mocht je zelf ook interesse hebben om de volgende keer mee te helpen met de (organisatie van de) cito training laat het ons weten via huiswerkbegeleiding@icclr.nl.