duhr 13:38
fadjr
04:00
duhr
13:38
asr
17:36
maghreb
20:56
isha
23:07

Eid-ul-Fitr 2022

Eid-ul-Fitr 2022

Het ‘Eid-ul-Fitr-gebed
ICCLR organiseert in sha Allah het ‘Eid-gebed. Het gebed zal in sha Allah op maandag 2 mei plaatsvinden om 7:30. De moskee opent haar deuren om 06:00u. Zorg ervoor dat je ruim op tijd bent en niet pas om 07:30u aan komt lopen, zodat ook onze vrijwilligers mee kunnen bidden.
Gebedsplekken in en rond de moskee
We verwachten dat veel mensen het Eid-gebed komen verrichten bij ICCLR. Binnen en buiten de moskee zijn de volgende gebedsplekken beschikbaar:
 
Binnen
Broeders: Begane grond en 1e verdieping. Toegang alleen via de hoofdingang
Zusters: 2e verdieping. Toegang enkel via de zij-ingang (vrouweningang). Neem een eigen gebedskleed mee
 
Buiten
Het gebed kan ook buiten worden verricht. Dit kan op de eigen parkeerplaats aan de achterkant van het gebouw en op het terrein van de eigen fietsenstalling. De gebedsplekken buiten zijn niet overdekt! Houd er daarom rekening mee dat je bij een volle bezetting van de moskee een gebedsplek buiten toegewezen krijgt en je je warm aankleedt. Neem ook je eigen gebedskleed mee.
Het is niet toegestaan om op het gras aan de voorkant te bidden. Ook is het niet toegestaan om op de toegangswegen het gebed te verrichten.
 
Parkeren
Het aantal parkeerplekken is zeer beperkt. Er kan niet worden geparkeerd op de eigen parkeerplaats achter de moskee. Parkeer daarom op voorhand al op de parkeerplaats bij Castellum en voorkom parkeeroverlast in de wijk rondom de moskee. Kom echt alleen met de auto als dit niet anders kan (omdat je bijvoorbeeld niet in de omringende wijken van de moskee woont ).
 
Vrijwilligers
De vrijwilligers zijn er om het Eid-gebed in goede banen te leiden. Volg daarom altijd hun aanwijzingen op. Het kan soms voorkomen dat je toch een lege parkeerplek of gebedsplek ziet. Deze zijn altijd om redenen vrijgelaten voor bijvoorbeeld ouderen of mindervaliden. Graag je begrip hiervoor!
 
We rekenen op je medewerking en zien uit naar een zo mooi mogelijk, gezamenlijk Eid-gebed in sha Allah.
 
Het bestuur van ICCLR wenst u en uw naasten alvast een EID MOUBARAK.