Fadjr 06:18
Fadjr
06:18
Duhr
12:36
Asr
14:18
Maghreb
16:38
Isha
18:33

ICCLR Onderwijsuitje 2021

ONDERWIJSUITJE 2021

Afgelopen zaterdag 10 juli hebben de leerlingen van ICCLR het onderwijsjaar afgesloten met een schoolreisje naar Bobbejaanland. In totaal zijn er inclusief begeleiders 415 personen meegegaan. Alhamdoulillah was het een prachtige afsluiting van het onderwijsjaar, waarbij alle kinderen hebben genoten van het pretpark met dank aan alle vrijwilligers en ouders die hebben meegeholpen met de organisatie hiervan. Onze vrijwilligers van de communicatiecommissie hebben een prachtige samenvatting gemaakt van deze dag die je hieronder kunt vinden:

 

Namens de onderwijscommissie wensen wij je een fijne zomervakantie en we zien elkaar in sha Allah weer aan het begin van het nieuwe onderwijsjaar.