fadjr 05:47
fadjr
05:47
duhr
12:53
asr
15:34
maghreb
18:09
isha
19:53

ICCLR Onderwijsuitje 2021

ONDERWIJSUITJE 2021

Afgelopen zaterdag 10 juli hebben de leerlingen van ICCLR het onderwijsjaar afgesloten met een schoolreisje naar Bobbejaanland. In totaal zijn er inclusief begeleiders 415 personen meegegaan. Alhamdoulillah was het een prachtige afsluiting van het onderwijsjaar, waarbij alle kinderen hebben genoten van het pretpark met dank aan alle vrijwilligers en ouders die hebben meegeholpen met de organisatie hiervan. Onze vrijwilligers van de communicatiecommissie hebben een prachtige samenvatting gemaakt van deze dag die je hieronder kunt vinden:

 

Namens de onderwijscommissie wensen wij je een fijne zomervakantie en we zien elkaar in sha Allah weer aan het begin van het nieuwe onderwijsjaar.