Duhr 13:39
Fadjr
05:31
Duhr
13:39
Asr
16:49
Maghreb
19:38
Isha
21:25

Heroverweging ‘besluit 1 juli: heropening ICCLR’


Heroverweging ‘besluit 1 juli: heropening ICCLR’

Gisteren heeft SMUO een dringend advies aan moskeebesturen uitgebracht om toch ook na 1 juli de moskee├źn gesloten te houden tot nader order. De onderbouwing van dit advies is hier terug te lezen. In dit besluit heeft SMUO adviezen van AMAN Artsen en van GGD regio Utrecht meegenomen.

Het bestuur van ICCLR gaat zich morgenavond in een overleg beraden over dit advies. Het besluit om per 1 juli te heropenen wordt heroverwogen. In de heroverweging van dit besluit worden enerzijds meegenomen de adviezen van SMUO, AMAN Artsen, GGD regio Utrecht en anderzijds de voortgang van de voorbereidingen door de werkgroep – vorige maand in het leven geroepen door het bestuur – die belast is met de heropening.

Communicatie over het genomen besluit zal maandag plaatsvinden.

 

 

Leave a Reply