Duhr 13:39
Fadjr
05:31
Duhr
13:39
Asr
16:49
Maghreb
19:38
Isha
21:25

1 juli: heropening moskeeën in Nederland

1 juli: heropening moskeeën in Nederland

Zeven regionale moskeekoepels hebben de handen ineen geslagen (niet letterlijk natuurlijk?) om een protocol op te stellen voor het heropenen van de moskeeën in Nederland. Onderaan dit bericht vind je het protocol zowel in woord als in beeld.

ICCLR is – met inachtneming van dit protocol – reeds gestart met de voorbereidingen voor de heropening. Deze voorbereidingen worden getroffen door een in het leven geroepen werkgroep bestaande uit vrijwilligers en staan onder leiding van van enkele bestuursleden.

In de komende weken informeren we jullie meer over hoe we dit protocol binnen ICCLR zullen gaan implementeren.

Heb je zelf ook ideeën, dan mag je dat gerust met ons delen via een appje.

Protocol opstarten Moskeeën
Protocol in beeld verantwoorde opening moskeeën per 1 juli 2020

Leave a Reply