Duhr 13:39
Fadjr
05:31
Duhr
13:39
Asr
16:49
Maghreb
19:38
Isha
21:25

Online onderwijs ICCLR

Alhamdolillah. Met de wil van Allah is de mogelijkheid gerealiseerd voor de ICCLR leerlingen die Arabische les volgen binnen ICCLR om online bezig te blijven met de Arabische les. De ouders van alle leerlingen van doelgroep 6-12 jaar en 13-17 jaar hebben inmiddels een e-mail ontvangen met de inloggegevens, de instructie en de te gebruiken weblink.

Sinds 21 maart worden er voor de leerlingen wekelijks (interactieve) Arabische opdrachten klaargezet. Deze opdrachten zullen maximaal 2 weken beschikbaar blijven! De docent van de leerlingen heeft inzage in de uitgevoerde opdrachten en zal op deze manier de vorderingen volgen.

De online opdrachten zijn alleen te maken op een PC, laptop of een tablet en helaas niet op een smartphone. Mocht een leerling thuis geen mogelijkheid hebben om een PC, Laptop of Ipad te gebruiken, dan kan de ouder dit aan ons te laten weten via onderwijs@icclr.nl zodat we naar alternatieven kunnen kijken.

Mochten er naar aanleiding hiervan alsnog vragen zijn, dan kan er een e-mail gestuurd worden