Duhr 13:39
Fadjr
05:31
Duhr
13:39
Asr
16:49
Maghreb
19:38
Isha
21:25

Help elkaar in deze crisis!

Coronacrisis
ICCLR faciliteert hulp aan kwetsbare groepen | ICCLR zoekt hierbij vrijwilligers!

Het ICCLR heeft een algemeen nuttige functie. Dat wil zeggen dat alle activiteiten en bestedingen van ons centrum in het teken staan van het belang voor de samenleving als geheel en datgene wat voor het welzijn van de samenleving nuttig, gewenst of noodzakelijk is.

Wij zien het dan als onze plicht om, met behulp van onze vrijwilligers, hulp en ondersteuning te bieden aan de kwetsbare mensen in deze hectische tijd. Het is niemand ontgaan wat er zich nu afspeelt. Het coronavirus slaat overal toe en de meest zwakke en ouderen in onze samenleving worden het hardst getroffen. Ze raken sneller in sociaal isolement en kunnen de deur niet meer uit voor hun dagelijkse behoeften, zoals het doen van boodschappen en ophalen van medicijnen.

Oproep aan hulpbehoevenden:
Heb jij behoefte aan hulp of ken jij iemand die hulp nodig heeft? Bel, app of mail ons dan!
Email: hulp@icclr.nl
Bellen/Appen: 030 369 0474

Oproep aan vrijwilligers:
Ben jij bereid om boodschappen te doen, medicijnen op te halen en/of nog veel meer? Meld je dan aan via http://icclr.nl/hulp/.

Je hulp wordt enorm gewaardeerd en maakt een groot verschil. Alvast heel veel dank daarvoor.