Fadjr 06:22
Fadjr
06:21
Duhr
12:37
Asr
14:17
Maghreb
16:36
Isha
18:32

ICCLR gaat voor duurzaam

 

Het ICCLR gaat voor zonnepanelen! Duurzaamheid en het klimaat zijn belangrijk thema’s waar het ICCLR zich met dit project voor inzet.

Het ICCLR heeft onderzoek gedaan naar de wijze waarop zij duurzamer kan worden en is uitgekomen op het toepassen van zonnepanelen op het dak. De hiervoor benodigde investering zal zich op termijn volledig terugverdienen. Daarom willen we graag per direct starten met het inzamelen van gelden om dit project zo snel mogelijk te kunnen realiseren. Voor de financiering van dit project wordt er een beroep gedaan op de gemeenschap.

Donaties kunnen in de moskee contact worden betaald, per bank wordt overgemaakt op ons IBAN NL84INGB0004439944 t.n.v. ICCLR onder vermelding van ‘zonnepanelen’.